TOMROM

Kunstforeningene i Sandefjord og Larvik har utviklet den todelte utstillingen TOMROM i samarbeid med kurator Maria Veie Sandvik. Prosjektet er en del av "Kurator i kunstforeningen" i regi av Norske Kunstforeninger.

Utstillingsperioder

Sandefjord Kunstforening 9. mai - 7. juni

Larvik Kunstforening 23. mai - 21. juni
Galleri Bølgen, Bølgen Kulturhus
Onsdag: kl. 17.00 - 20.00
Lørdag–søndag: kl. 13.00 - 17.00

Kunstnere:

Joakim Blattmann, Matthias Harenstam, Iselin Linstad Hauge, Christina Leithe H., Marianne Heier, Tanja Koljonen, Ignas Krunglevicius, Rikke Lundgreen, Anders Sletvold Moe, Marit Roland, Andreas Tellefsen, Aiko Tezuka, Sam Smith.

I tillegg til utstillingene viser Marianne Heier et nytt performativt verk i Stålakerbruddet.

Byene Larvik og Sandefjord er kjent for sol, sommer, skjærgård og lykke som varer i seks sommeruker. Folketallet dobles. ”Badegjestene” inntar byene. Men hva med resten av året? Hva betyr sommerukene for dem som bor her hele året? Hvordan påvirker det folk og hva betyr det for byutviklingen? På hvilken måte oppstår de fysiske og mentale tomrommene og hva fyller vi dem med?

Nytt fra Larvik Kunstforening

Levert av WebSite AS